Aaah, jatkoa tulee jo tänään. Äsken pelatessani simsiä tapahtui kauheita. Huoh. Nojaa, en kerro siitä, saatte sen selville ainoastaan lukemalla...

1186566.jpg

"Mummi mummi!!! Mekii halutaa yliopistolle! Mummmiii!! Haluan sinne nyt!" kiusoittelivat Bellatrix ja Brittany Keenyaah heti kun Birgitta oli poistunut taksilla Yliopistoon. He olivat vihdoin löytäneet yhteisen "piirteen"; he pitivät mummin kiusaamisesta. Keenyah ei tietenkään hyväksynyt moista ja laittoi sormet korvilleen.

1186567.jpg

Bella sen sijaan tanssahteli äiti-Alician kanssa. Hän odottaisi kärsivällisesti, sillä olihan enään jäljellä 4 yötä hänen kasvuunsa!

1186568.jpg

Ulkona Sims bugitti. Kaksi johtajasutta ja heillä samat nimet; Bundy.

1186571.jpg

Aww. Susirakkautta. :) Tästä kuvasta huomaa, että susilla on siniset silmät.

1186573.jpg

Sisällä pelailivat Bellatrix ja Bella lumilautailupeliä ja Brittany leikki Agricolan kanssa. Bellatrix ei nimittäin halunut siltikään olla Brittanyn kanssa, vaikka heillä olikin ollut hauskaa kiusatessaan mummiaan. (Tässä tapauksessa Brittanyn äitiä.)

1186575.jpg

Seuraavana aamuna herättyyän petasi Brittany ahkerasti sängyt kun Bellatrix seisoi vieressä ja opetteli viheltelemään, tosin onnistumatta.

1186577.jpg

Tunnit kuluivat ja Aleksi heitteli muroja ympäriinsä, koska oli niin onnellinen opittuaan kaiken musiikista! Nyt olisi kaikkien paras hankkia korvasuojat (mitkälie), sillä Aleksi ei muuta tehnytkään kuin soitti rumpua tai pianoa. Kitarasta hän ei pitänyt.

1186582.jpg

Hah, perheeseen oli hankittu rahapuu, jonne Bellatrix innoissaan ryntäsi ja nykäisi pois kaikki rahat heti kun niitä sinne ilmestyi. Pikku varas.

1186586.jpg

Samana iltana saapui Viikatemies paikalle hyvästelemään Juanin. Juan eli 60-70 vuotiaaksi ja jakoi perintönsä Keenyahn, Artun, Brendan ja Brittanyn kesken. Myös 2 hänen ystävistään saivat hieman rahaa. Loput eivät saaneet mitään.

1186588.jpg

Raukka Brittany itki sydämensä pohjasta kun herkkä Bella ja villiluonteinen Bellatrix vain hymyilivät vierestä. heitä ei tainnut haittaa että Juan kuoli.

1186590.jpg

Brittany, Alicia ja Keenyah olivat ainoat jotka itkivät ja surivat, paitsi Keenyah, joka suorastaan sekosi. Tunne katosi hänen jaloistaan ja hän lysähti maahan. Raukka. :(

1186592.jpg

Juuri ennen pimeän tuloa tehtiin pieni "hautausmaa". Siinä lepää Juan ja haudan yllä vielä kuva hänestä, ettemme unohtaisi häntä.

1186593.jpg

Juanin kuolema oli niin suuri järkytys Keenyahlle, että Keenyah päätti jättää elämänsä Maan päällä ja siirtyä tuonpuoleiseen. Viikatemies oli hyvin mielissään ja saapui mielellään lopettamaan kaiken. Keenyah jakoi myöskin perintönsä monen simin kanssa.

1186595.jpg

Raukka Brittany. Menetti molemmat vanhempansa samana iltana ja muut siskokset vain hymyilivät tyytyväisinä vierestä. Nojaa, ainakin Brittany oli sanut molemmilta rahaa.

1186596.jpg

Ja tässä he sitten ovat, Keenyah ja Juan, vierekkäin kauniissa puutarha-hautuumaalla. Levätköön rauhassa. (Myöhemmin sattui se mitä olen aina inohnnut, maalaus katoa jonnenkkin! Eli Keenyahn kuvaa  ei enään ole, sillä se katosi jonnekkin. Ja anteeksi että olen käyttänyt moveobejctsia tässä kohdassa...)

1186597.jpg

Nyt kun Keenyah ja Juan olivat kuolleet oli Aleksin aika hankkia työ, ja sieltä löytyikin työ musiikin uralta! Mahtavaa! Kimppakyyti saapuikin siinä samassa ja Aleksi lähti matkaan.

1186598.jpg

Kun tämä hemmetin akka saapui paikalle teki mieleni kiljua raivosta. :( Hän tuli ja vei kaikki lapset. lapset olivat kauhuissaan; eivät he haluaisi lähteä talosta ja jättää äitiänsä ja isäänsä yksin taloon! Lapset itkivät ja seurasivat naista autoon. Sosiaalityöntekijä oli jotenkin saanut tietää, että lapset olivat olleet kaksi tuntia yksin kotona, ja samaan aikaan kun hän vei lapset autoon, saapui Aleksi kotiin kauhistunut ilme kasvoillaan.

1186599.jpg

Aleksi ryntäsi paikalle ja rupesi itkemään. Hän ei saanut edes hyvätellä omia lapsiaan. Nainen vain otti ja vei. Aleksi oli aivan murtunut... Itki vain pihalla, kunnes Alicia saapui kotiin.

1186600.jpg

Aliciakin oli todella murtunut. Hän itki kauemmin ja runsaammin kuin Aleksi. "Minun lapseni.. He veivät minun lapseni.. Lapseni.." kiljui Alicia tuskissaan ja itki kamalasti.

1186601.jpg

"Kulta.. Shh.. Rauhoitu.." lohdutti Aleksi ja halasi Aliciaa, "uskon, että joku siskoksistani adoptoisi mielellään heidät ja huolehtisivat heistä. Mutta takaisin he eivät voi tulla... Olen pahoillani... Kaikki on minun syytäni." Alicia vain pudisti päätään: "Ei se sinun syysi ollut.. Ja onhan meillä vielä yksi lapsi. Birgitta."

 

YLIOPISTOLLA

 

1186684.jpg

Tässä on nyt sitten perijättäremme, Birgitta. Todella kaunis, aikas korkeat koskipäät. Tavoitteltaan hänhän olikin suosio ja suurin toiveensa on tulla mestarikokiksi; aivan kuten isänsä ja mummonskain.

1186686.jpg

Keenyahn kuoltua sai Birgitta hieman yli 400 simoleonia häneltä, joilla hän nyt ostikin uuden asun ja muutti hieman ulkonäköään.

1186688.jpg

Yliopistolla Birgitta opiskeli pienessä talossa jossa asui 4 muuta opiskelijaa. Birgitta ystävystyi tämän nuoren naisen kanssa. Nimeä en muista.

1186689.jpg

Hän tutustui myös tähän hurmaavaan naiseen ja hesitäkin tuli hyviä ystäviä.

1186691.jpg

Aivan kuten normaali nuorikin, päätti Birgitta lähteä stadille katselemaan miehien perään. Hän vilkutti vielä hyvästiksi ystävälleen, jolla näytti olevan "Onnea matkaan" ilme kasvoillaan.

1186692.jpg

Ooh! Tämä on toinen kerta kun näen tämän hepun pelissäni. Birgittakin huomasi heti tämän komistuksen ja seurasi tätä hetken, mutta tämä mies pakenikin miesten-vessaan. Birgitta odotteli hetken ja lopulta mies astuikin ulos vessasta.

1186695.jpg

Mies esittäytyi itsensä Leoksi, joskin Birgitta oli hieman pettynyt, koska hänen nimensä ei alkanut kirjaimella B. Mutta piti silti hyvin paljon Leosta. :)

1186696.jpg

Leolla oli kuulemma "paljon menoa" joten lähti hetken päästä pois, ja Birgitta käveli pettyneenä kotiin ja soitti pojalle nimeltään Brian (huom. B) ja teki tuttavuutta.

1186697.jpg

Sen jälkeen päätti Birgitta hankkia itselleen pääaineen; Taide. Sitä olisi helppoa mutta myös hyödyllistä opiskella.

1186700.jpg

Birgitta oli myös tehnyt tuttavuutta tähän sinitukkaiseen poikaan, joka ahmi kuin söisi viimeistä ateriaan. Hän ällötti niin paljon Birgittaa, että tämä päätti ruokailun ja suunnisti viereiseen huoneeseen.

1186701.jpg

Siellä hän otti esiin kirjan Tee-Se-Itse -oppikirja! ja istahti tämän neitokaisen viereen opiskelemaan. Kaikki meni niin hyin yliopistolla että Birgitta unohti hetkseksi äitinsä puhelun, jossa hän kertoi että Bella, Bellatrix ja Brittany oli viety pois.

1186702.jpg

Yliopistolla oli myös runsaasti omaa aikaa. Silloin Birgitta mielellään maalaili mustavalkoisia maalauksia.

1186703.jpg

Päivät kuluivat ja eräänä aamuna soitti sitten tämä Brian ja sanoi tulevansa vierailulle. Birgitta ei lainkaan tiennyt miltä poika näyttäisi, mutta siistiytyi silti. Brian oli nimittäin sanonut ottavansa mukaansa erään ystävän.

1186704.jpg

Yhh, tässä on Brian. Ei hän niin kauhean komea ollutkaan. Birgitta kääntyi epätoivoisena ympäri katsoakseen kenet Brian oli raahannut mukanaan. Silloin laajenivat Birgittan silmät. Osaatteko arvata kuka Brianin kaveri sieltä tuli. :D

1186705.jpg

Jepp, Leo Ngi! Kiva sukunimi. (Vai olikohan se Ngui..) Tämä on kylläkin jokin merrki, että Birgitta ja Leo ovat luodut toisilleen.

1186707.jpg

Mutta Birgitta tervehti Leoa vain nyökkäämällä päätään ja antoi Brianille sen sijaan poskisuukon. Mutta sitten hän hyväteli Brianin ja etsi käsiinsä Leon.

1186708.jpg

Saavutettuaan Leon kehui Leo kuinka kauniit hiukset Birgittalla oli, ja Birgitta sanoi punastuneena että oli aika taitava hiusten kanssa, ja ehdotti että muuttaisi Leon hiuksia hieman. Ja tietenkin Leo suostui.

1186710.jpg

Leosta tuli mielestäni entistä komeampi kun hiukset oli lyhyemmät ja huivi päässä. Ja tietenkin mustat hiukset ja viikset ja miniparta. ;D

1186711.jpg

Leo ja Birgitta ystävystyivät todella nopeasti ja pian jo tehtiin kutitushyökkäyksiä toiseen. He ovat niin suloisia yhdessä.

1186712.jpg

Lopulta päätti Birgitta ottaa ensiaskeleen ja yritti hurmata Leon ja onnistui siinä mainiosti. Pian he olivatki ihastuneet toisiinsa ja...

1186715.jpg 

... ja Birgitta sai lopultakin tuon ihanan ensimmäisen suudelmansa. Mm, niin suloisia. :)

1186717.jpg

Ja niin vietettiin yhdessä ihanat treffit ja lopulta nämä kaksi rakastavaista rakastuivat toisiinsa.

1186718.jpg

Lopulta kello oli jo niin paljon, että Leon oli pakko palata takaisin kotiin. Mutta tällä parilla oli hyvin vaikeaa erota toisistaan, sillä heillä oli ollut niin ihanaa & hauskaa aikaa keskenään. Mutta lopulta Birgitta antoi Leon mennä kotiin ja istahti itse ruoholle tutkimaan tähtiä.

1186719.jpg

Birgitta katsoi todella onnellisena upeasti tuikkivia tähtiä ja haaveili yhteisestä tulevaisuudesta  Leon kanssa. He saisivat olla yhdessä.. Saada ehkäpä oikea perhe... Lapsia... Siinä samassa muisti Birgitta siskojensa kohtalon ja lupasi itselleen, ettei koskaan hylkäisi lapsiaan. Ja niin nousi hän päättäväisenä ylös, marssi puhelimen luokse, ja muutti takaisin kotiin.

 

Siihen loppui tämä osa. Alku surullinen, loppu hieman onnellisempi. kaksi jaksoa päivässä. Aikas hyvin. :) Mutta suren yhä Bellaa, Bellatrixia ja Brittanya... Niinkuoin Aleksi sanoi, aion adoptoida heidät pois Akin, Artun ja Brendan kautta. Muah. :)

Hyvää yötä ja hyviä koulun alkamis tuokioita. :P Ja anteeksi kirjoitusvirheet. xd