Anteeksi kun on hieman kestänyt uuden osan tulemista mutta koeviikko on ollut meneillä koulussa, mutta vihdoin loppu! ; ) Eli jatkakaamme Kalevien vakoilua...

1099177.jpg

(Ja pian Akin syntymän jälkeen saapui ukkonen ja teki tekojaan. Ei tainnut taivas olla tyytyväinen Akiin..?)

1099178.jpg

Vaikkei taivas tästä pitänytkään, sijaitsi pienessä talossa 2 erittäin iloista vanhempaa, jotka nytten leikkivät ja hellivät pikkuisen kanssa. : )

1099180.jpg

Lisää iloa; pikku Aleksi oppi itse juomaan tuttipullosta!! Nytten pienokainen ei muuta tekkään kuin juo.. Kohtahan potta onjo ihan kulunut.

1099181.jpg

Mutta heit seuraavaan kiireisen yön jälkeen (Aleksin takia) oli vihdoin Aleksin aika jättää tuttipullot ja ottaa käyttöönsä lasit! Olisi Aleksin aika kasvaa lapseksi!

1099182.jpg

Ja tässä Aleksi nyt sitten on. Rakastan yhä tuota leukaa... Niin, ja muistinko muutes mainita herran 'horoskoopin'? :o En muista.. Nojaa, joka tapauksessa Aleksi on Leijona. Grr. ; )

1099183.jpg

Mutta ei se ilo kauaa kestänyt. Aleksi rupesi itkemään hysteerisesti, kun huomasi äitinsä suutelevan puolisäänsä! Raukka ei tainnut ymmärtää että Keenyah ja Richard olivat eronneet...

1099185.jpg

Mutta syötyään kakun oli Aleksi jo hieman paremmalla tuulella. Juan oli nimittäin ostanut hänelle kivan lahjan; playstationin!

1099184.jpg

Kun Aleksi oli jo unten mailla keskustelivat Keenyah ja Juan hetken, ja päättivät adoptoida kolmannen lapsen! Keenyah ei enää jaksaisi mennä läpi raskaudet 'kauhut', joten helpointahan olisi adoptoida.

1099187.jpg

Aikaisin aamulla, pari tuntia ennenkuin uusi tulokas saapuisi, halusi Aleksi pelata shakkia äitinsä kanssa. Aleksi taisi olla enemmän sitä opiskelu-tyyppiä..

1099189.jpg

Ja niin pitäisi mennä kouluun, mutta Aleksi päätti kastella itsensä, jotta myöhästyisi bussista. Mutta kyllä hän sinne sitten raahautuikin. Tämähän olisi hänen ensimmäinen koulupäivänsä!

1099191.jpg

Tuntia myöhemmin saapui tämä ruskea tukkainen, silmäinen ja ihoinen tyttö nimeltään Brenda ulos sosiaalityöntekijän autosta. Oikein suloinen oinas!

1099192.jpg

Koska Aleksi ei ollut nytten leikimässä Brendan kanssa, eikä Brenda vielä uskaltautunut astua taloon, päätti hän leikitellä saippuakuplilla. ^^

1099193.jpg

Mutta Juan huomasi pian yksinäisen Brendan ja pyysi tämän sisälle pelaamaan uudella playstationilla, ja siitä Brenda innostui todella! He tulivat oikein hyvin toimeen toistensa kanssa.

1099194.jpg

Ja iltapäivällä saapui sitten Aleksi takaisin koulusta hymy suussa! Kannattiko mennä kouluun? ; )

1099196.jpg

Sitten Aleksi tapasi tämän oudon tytön. Mutta se olikin vain Brenda pienen muodonmuutoksen jälkeen. Brendasta tuli kyllä entistäkin nätimpi!

1099197.jpg

Aleksi ja Brenda rupesivat pian pelaamaan playstationia sillä Aleksillä oli ollut koulussa myös todella tylsää. 'Hah! Siitäs saat.. EIII!!! KÄÄNNY KÄÄNNY!!' huusi Aleksi innoissaan kun pelaili hauskaa urheilupeliä Brendaa vastaan. : )

1099198.jpg

Ja niin samana iltana olikin Akin vuoro kasvaa taaperoksi!! Aleksi ei ikinä ollut ollut niin innoissaan mistään. : D

1099199.jpg

Ja siinä lentää Aki tähtitaivaalle. Miten noi simit uskaltaa heittää lapsensa ilmaan...

1099200.jpg

Akista tuli TODELLA suloinen!!! Luomi ärsyttää kylläkin yhä.. ; ) Ja tämä pikkuinen teki historiaa! Hän on ensimmäinen vauva/taapero, jolla on valmiina päässään ladatut hiukset!! ( Aleksille laitoin peilitse ladatut hiukset..). Leuka ja huulet. < 3

1099201.jpg

Ja heti raketin kimppuun hymyillen! Akia ei mitkään puput tai soittimet kiinnostaneet, pelkkä raketti. ^^ Luonteeltaan Jousimies. : )

1099202.jpg

Akille yritettiin heti opettaa juomaan pullosta, mutta Aki vain piti pulloa kädessään ja näytti tyhmältä.

1099204.jpg

Ja lopulta saapui vihoin Keenyah töistä kotiin ja sai tavata uuden taaperonsa. : )

PÄIVÄT KULUVAT . . .

1099496.jpg

Eräänä iltana antoi Aleksi viimeisen suukon veljelleen Akille. Viimeisen??

1099497.jpg

Kyllävain. ; ) Eihän Aleksi nyt suutelisi enään Akia, kun tämä olisi lapsi! Katsojina olivat Brenda, joka oli innoissaan, ja Aleksi. Ja tietenkin isä Juan. Keenyah oli töissä. Niinkuin aina . . .

1099499.jpg

Siinä Aki katsoo ihanasti isönsä silmiin. Ihana kuva.. : ) < 3

1099501.jpg

Heti kasvun jälkeen oli Aki niin innoissan että juoksi siskonsa luokse ja halusi halata tätä, mutta törkeä Brenda vain tönäisi Akin pois ja kirkui. Mutta onneksi Akilla oli eräs henkilö, josta pitäisi ikuisesti.

1099502.jpg

Nimittäin Aleksi. Isoveljensä. Isoveli saapui paikalle ja antoi ison halin veljelleen. Joten . . . Tässä se sitten ovat;  Aleksi ja Aki, ikuiset veljekset. ; ))

 

Jälleen kerran lyhyt osa, mutta ensi osassa sitten perijä valintoja... Eli ensi osassa siis on äänestys, jossa saatte sitten äänestää kumpi perijäksi. : ) Ette voi viellä päätellä, sillä he eivät ole vielä teinejä... Ksvot voivat muuttua paljon kun kasvaa teiniksi. ^^ Eli osa 5:ssa sitten alkaa toinen sukupolvi. Ehkä. ; )     Comments! ; D   Ja anteeksi kirjoitusvirheistä! : P